fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Înscriere consiliere- psihoterapie gratuită - Adoptă o mamă, martie 2023

Fundația Zurli continuă demersul început anul trecut, dedicat mamelor aflate în situații dificile din România. Facem și anul acesta echipă cu cateva sute de psihoterapeuți din toată țara, pentru a le ajuta pe mamele aflate în nevoie.

Toată luna martie, cu ajutorul acestora, oferim ore gratuite de consiliere psihoterapeutică mamelor care se află în situații dificile.

PENTRU MAME

Dacă ești o mamă care are nevoie de ajutor sau cunoști o mama căreia i-ar prinde bine ajutor specializat, intră pe site și completează formularul de înscriere în campanie.


PAS 1 - Completează formularul până pe 28 februarie 2023 - https://forms.gle/usWKT8JN1YWkmGcu9

PAS 2 - Vei primi pe e-mail toate detaliile referitoare la procedură - ziua în care are loc consilierea, informații tehnice despre conectare, precum și numele psihologului cu care vei sta de vorbă.

VOLUNTARIAT PSIHOTERAPEUȚI

Dacă ești psihoterapeut și vrei să ajuți mamele din România aflate în situații grele, donează ore de cosiliere psihoterapeutică în campania Adoptă o mamă, ediția 2023. Trimite-ne pe e-mail la fundatia@zurli.ro datele tale și numărul de ore de consiliere pe care vrei să le donezi, inclusive perioada din luna martie în care poți face acest lucru. Ședințele de consiliere au loc online, și se derulează între 01 - 31 martie 2023, în funcție de disponibilitatea celor implicați.


Îmi doresc să nu mai existe nicio mamă în România colpeșită de grijile zilei de mâine. Îmi doresc să nu mai existe nicio mamă în România agresată de bărbați care au uitat că trebuie să fie protectorii lor. Îmi doresc să nu mai existe nicio mamă în România care un copil și nu mai știe cum să facă față problemelor pe care le întâmpină. Pentru asta, am pornit împreună cu prietenii de la Pagina de psihologie o mișcare și sper din tot sufletul să avem mii de femei care se întâlnesc online sau offline, acolo unde se poate, cu psihologi, și vorbesc despre ce le frământă. Dragi psihologi, intrați cu drag în proiectul nostru. Dragi mame, aveți încredere că trebuie să discutați cu cineva despre problemele voastre, iar un psiholog poate să fie cea mai bună ușă pe care campania Adoptă o mamă  vă ajută să o deschideți., declară Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli și inițioatoarea proiectului. 

Înscriere-te aici pentru consiliere - psihoterapie gratuită în luna martie 

Adoptă o mamă, martie 2023. 

Data limită pentru înscrieri - 28 februarie 2023

PAS 1 - Completează formularul până pe 28 februarie 2023 - https://forms.gle/usWKT8JN1YWkmGcu9

PAS 2 - Vei primi pe e-mail toate detaliile referitoare la procedură - ziua în care are loc consilierea, informații tehnice despre conectare, precum și numele psihologului cu care vei sta de vorbă.

Pentru mai multe detalii vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail la fundatia@zurli.ro sau la numărul de telefon +40774.064.252. 

 Este al 8 lea an în care Mirela Retegan, prin Fundația Zurli, și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele.

Orele se consilere se vor desfășura pe tot parcursul lunii martie, în funcție de numărul de persoane înscrise și de disponibilitatea orelor de consiliere oferite gratuit de psihologii voluntari ai campaniei, în format online. 


doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti