fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

A început ediția 2024 a campaniei „Adoptă o mamă” organizată de Fundația Zurli

 

A început ediția 2024 a campaniei „Adoptă o mamă”  organizată de Fundația Zurli 

De 9 ani, Mirela Retegan are grijă de mamele aflate în situații vulnerabile


Campania „Adoptă o mamă”, organizată de Fundația Zurli, a devenit o tradiție anuală în rândul femeilor din România, reprezentând un apel la solidaritate pentru a aduce alinare miilor de mame și femei aflate în dificultate. Motto-ul campaniei, "Când o mamă zâmbește, un copil râde!", subliniază esența acțiunii care încurajează actul altruist. Luna martie, dedicată femeilor, devine în această inițiativă o perioadă a iubirii necondiționate, o oportunitate de a aduce bucurie și sprijin.

„Adoptă o mamă” este despre cât și cum oferi, nu despre cât de multe primești. Luna martie, luna femeiim s-a transformat în luna iubirii necondiționate. De la suflet la suflet. Mii de femei care au mai mult decât e nevoie pregătesc pachete pentru femei aflate în nevoie. Iar noi suntem puntea dintre ele. Ce frumos e să treacă prin sufletul nostru atâtea drumuri de la o inimă la alta! Vă mulțumesc și mă plec cu toată recunoștința în fața fiecărei zâne cu care învățăm să primim, dar și să oferim!, spune Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

Campania de strângere de pachete și cadouri pentru mamele vulnerabile se derulează în mai multe orașe din țară, prin asociațiile și colaboratorii permanenți ai Fundației Zurli.

Cadouri pentru mamele vulnerabile

Oamenii care au mai mult decât le trebuie sunt invitați să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou. Un pachet poate să conțină orice lucru nou și util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eșarfă ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier în centrele de colectare, la adresele menționate pe site-ul www.fundatiazurli.ro. Pachetele se ambalează și se notează pe ele conținutul, pentru a fi mai ușor de alocat beneficiarelor campaniei.

Campania „Adoptă o mamă” se derulează în mai multe orașe din România prin coordonatorii fundației Zurli. Astfel se pot trimite cadouri în Arad, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Sibiu, Timișoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanța, Focșani, Pitești, Rm Vâlcea etc.

VEZI AICI LISTA LOCAȚIILOR UNDE POȚI TRIMITE UN PACHET

Ore gratuite de consiliere psihoterapeutică pentru mii de mame aflații în situații de risc 

În paralel cu strângerea de pachete, campania aduce în atenție nevoia de suport psihologic pentru mamele și femeile aflate în dificultate. Astfel, pe durata întregii luni martie, acestea pot solicita ore gratuite de consiliere psihologică prin intermediul site-ului Fundației Zurli. Este al treilea an consecutiv în care sute de psihoterapeuți voluntari se alătură demersului de a oferi suport emoțional.

ÎNSCRIE-TE PENTRU ORE GRATUITE DE CONSILIERE PSIHOTERAPEUTICA

În ultimele 8 ediții ale campaniei, peste 35.000 de mame din România au primit pachete și cadouri, în timp ce peste 2500 de femei au beneficiat de consiliere psihoterapeutică gratuită, demonstrând impactul pozitiv al inițiativei.

"Adoptă o mamă" este mai mult decât o campanie, este un simbol al solidarității și empatiei în comunitate, inițiat de Fundația Zurli și susținut de Mirela Retegan, o personalitate cu experiență vastă în media și o inimă dedicată cauzei mamelor vulnerabile.


doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti