fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Înscriere consiliere- psihoterapie gratuită - Adoptă o mamă, martie 2022

Când o mamă zâmbește, un copil râde!  Fundația Zurli și Mirela Retegan dau startul celui mai frumos demers dedicate mamelor aflate în situații dificile din România. Anul acesta, în premieră în România, facem echipă cu peste 200 de psihologi din toată țara, pentru a le ajuta pe mamele aflate în nevoie. În luna martie, oferim ore gratuite de consiliere - psihoterapie mamelor din toată România. Tot ce trebuie acestea să facă este să completeze formularul de înscriere de mai jos. 

Îmi doresc să nu mai existe nicio mamă în România colpeșită de grijile zilei de mâine. Îmi doresc să nu mai existe nicio mamă în România agresată de bărbați care au uitat că trebuie să fie protectorii lor. Îmi doresc să nu mai existe nicio mamă în România care un copil și nu mai știe cum să facă față problemelor pe care le întâmpină. Pentru asta, am pornit împreună cu prietenii de la Pagina de psihologie o mișcare și sper din tot sufletul să avem mii de femei care se întâlnesc online sau offline, acolo unde se poate, cu psihologi, și vorbesc despre ce le frământă. Dragi psihologi, intrați cu drag în proiectul nostru. Dragi mame, aveți încredere că trebuie să discutați cu cineva despre problemele voastre, iar un psiholog poate să fie cea mai bună ușă pe care campania Adoptă o mamă  vă ajută să o deschideți., declară Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli și inițioatoarea proiectului. 

 

Înscriere-te aici pentru consiliere - psihoterapie gratuită în luna martie 

Adoptă o mamă, martie 2022. 

PAS 1 - Completează formularul - https://forms.gle/ZSZyKk3YcWkQXwfbA

PAS 2 - Vei primi pe e-mail toate detaliile referitoare la procedură - ziua în care are loc consilierea, informașii tehnice despre conectare, precum și numele psihologului cu care vei sta de vorbă. 

Pentru mai multe detalii vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail la fundatia@zurli.ro sau la numărul de telefon +40771745327. 

 Este al 7-lea an în care Mirela Retegan, prin Fundația Zurli, și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele.

Orele se consilere se vor desfășura pe tot parcursul lunii martie, în funcție de numărul de persoane înscrise și de disponibilitatea orelor de consiliere oferite gratuit de psihologii voluntari ai campaniei. 

 

 

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti