fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

sponsorizari

Ajută-ne să facem Roata Binelui să se învârtă!


Oameni dragi și buni,

Iată că a sosit și acea perioadă din an în care cei care dețin firme pot să redirecționeze 20% din impozitul pe profit către organizaţiile neguvernamentale (ONG-urile) pe care le susțin, ale căror proiecte rezonează cu valorile lor. 

Dacă firma ta (sau la care lucrezi) este plătitoare de impozit pe venit sau profit știi deja că banii vor merge către bugetul de stat. Tu poți însă redirecționa până la 20% din valoarea impozitului către o cauză socială, fără ca asta să implice vreun alt cost suplimentar. În cazul în care decizi să nu faci asta, nu uita că suma întregă va merge către bugetul de stat. Dacă cei 20% din profit alegi să îi direcționezi către noi, știi sigur că ai făcut un copil să zâmbească, o mamă să râdă.

Ca orice ONG și noi avem nevoie de susținere. Avem nevoie de fiecare om bun.


Nu doar persoanele fizice pot dona un procent din impozitul pe venit către asociații non-profit, ci și firmele. Acel procent merge oricum automat către stat, dar voi aveți posibilitatea să îl direcționați către orice ONG în care credeți.

Ne-am bucura să îl direcționați către noi, fiindcă îi vom transforma în campanii care aduc bucurie în societate, în campanii care schimbă mentalități și mobilizează oameni. Vremurile nu sunt deloc prietenoase, iar orice sumă, oricât de mică, ne ajută să ajutăm mai departe prin campaniile noastre. Avem multe planuri, avem mulți copii de bucurat, multe mame de ajutat.


Donația se face în baza unui contract de sponsorizare. Termenul limită pentru donație: 31 Dec 2024.


Cum se face?


1. Dacă vrei să ne susții și să direcționezi către campaniile noastre cei 20% din impozitul pe profit, scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro.
2. Odată ce ne-ai scris, facem un contract de sponsorizare în care se trece suma ce urmează a fi donată de către compania ta. Completăm și semnăm contractul în două exemplare. Unul pentru tine, unul pentru noi.
3. Apoi, în baza contractului, virezi valoarea donatiei în contul nostru.

 

Contabilul tău te poate ajuta cu toate informațiile despre procedură. La fel și noi, ne poți suna pentru detalii la 0774.064.252


Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!

Trimite-ne datele companiei tale pe e-mail la adresa fundatia@zurli.ro, iar noi revenim cu el către tine completat.

Îți mulțumim pentru implicare și prietenie!