fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Donează lunar 2 euro prin SMS la 8845 cu textul ACASA și ajută-ne să construim o casă pentru Sarah și copiii fără casă

Dragi prieteni, începând de azi, avem număr scurt de SMS - 8845 pentru proiectul O casă pentru Sarah și copiii fără casă.

Donează lunar 2 euro prin SMS la 8845 cu textul ACASA și ajută-ne să construim o casă pentru Sarah și copiii fără casă. 

Numărul de telefon este disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă din România: Orange, Vodafone, Digi și Telekom și nu presupune alte costuri din partea donatorului. 

Fiecare SMS ne ajută să ne îndeplinim obiectivul, construcția casei în care Sarah poate avea grijă de toți copiii pe care nimeni nu-i vrea din cauza bolilor rare si grave cu care s-au născut!

 

Povestea campaniei a început în urmă cu 3 ani, atunci când în proiectele Fundației a apărut Sarah Nicole Smith.

Sarah este psiholog de meserie, s-a născut în Carolina de Nord, iar în urmă cu 12 ani a ajuns în România pentru un schimb de experieță la facultate. Practic a venit să facă 2 săptămâni de voluntariat, iar de atunci au trecut 12 ani. Nu i-a trecut nicio clipă prin minte că avea să stea atât aici, cu atât mai puțin că avea să fie mama a 8 copii pe care i-a găsit, la propriu, în tom, în canale ori în orfelinate.

I-au trecut zeci de copii prin inimă și casă, toți abandonați din cauza problemelor de sănătate cu care s-au născut. Pentru unii dintre copii, viața s-a oprit, însă pentru toți ceilalți Sarah luptă zi de zi și le oferă iubire, atenție și îngrijirea de care au nevoie. Merge cu ei la cursuri, îi duce la școală, le asigură tratamente medicale extrem de costisitoare ori merge cu ei la operații atât de dificile încât nici medicii nu sunt întotdeauna încrezători co au șanse de izbândă. Dar Sarah crede și poate, ea face ceea ce statul nu poate face pentru acești copii. pentru asta și multe alte lucruri, Sarah are nevoie de un loc în care să poată avea grijă de cât mai mulți copii fără casă. 

Sarah duce în familia ei copiii pe care nu-i vrea nimeni – copii abandonați în spitale sau pe stradă, în centre de plasament, copii nedoriți de părinții lor pentru că s-au născut cu boli grave. Sarah, cu iubire și răbdare, îi transformă în cei mai frumoși copii. Sarah adoptă copiii grav bolnavi ai României, părăsiți de părinți și de sistem, iar noi o adoptăm pe Sarah Nicole Smith.

Ne-am propus ca 2022 să fie, pentru noi, anul în care Sarah va avea o casă, cu toate utilitățile de care au nevoie copiii speciali, cu suficient loc sa doarmă, să poate avea parte de activități de recreere, copii și ajutoare, cu spațiu de învățare și cu o curte în care ei să se joace în siguranță.

Ne-am propus sa construim împreuna, acel loc în care Sarah să poată aduna copii pe care nu-i vrea nimeni.

Trimite SMS la 8845 cu textul ACASA și pune o cărămidă la casa care va salva multe vieți.

Pe Sarah nu o mână în lupta ei pentru salvarea lor instinctul de mamă. Pe Sarah o împinge înainte instinctul de OM!

„Îmi doresc ca toți copiii care ajung la mine să fie fericiți, cu toate problemele lor de sănătate, atâta timp cât Dumnezeu îi ține în viață!”. - Sarah Nicole Smith.

Sarah face tot ce poate pentru ei. Și noi putem face enorm! Pentru cei 8 copii pe care îi are acum în grijă și pentru alții care au nevoie de forța ei, noi împreună putem să construim o casă!

CUM POȚI DONA?

  1. SMS cu textul ACASA la 8845 și donezi lunar 2 euro (fără alte taxe) pentru campanie. Numărul de telefon este disponibil în orice rețea de telefonie mobilă din România. Poți renunța oricând la donația lunară trimițând un SMS la 8845 cu textul ACASA STOP. 
  2. DONEAZĂ pe GALANTOM, direct cu cardul, accesând link-ul de aici - https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=21264
  3. DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

    Benficiar: Fundația Zurli

Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie O casă pentru Sarah și copiii fără casă

  1. DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie O casă pentru Sarah și copiii fără casă
  2. DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.rodatele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro. 

Împreună facem Roata Binelui să se învârtă! Tot împreună vom reuși să facem și casa.

 

#ocasăpentrusarah #fundatiazurli