fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

O CASĂ pentru Sarah și copiii fără CASĂ

some

Finalizat

Suma stransa

74000 ron

Target

500000 ron

Pornesc cel mai greu proiect și cea mai mare provocare: o casă în care Sarah să poată aduna toți copilașii cu probleme de sănătate părăsiți de părinții lor! - Mirela Retegan , președinte Fundația Zurli.

Povestea campaniei a început în urmă cu 3 ani, atunci când în proiectele Fundației a apărut Sarah Nicole Smith.

Sarah duce în familia ei copiii pe care nu-i vrea nimeni – copii abandonați în spitale sau pe stradă, în centre de plasament, copii nedoriți de părinții lor pentru că s-au născut cu boli grave. Sarah, cu iubire și răbdare, îi transformă în cei mai frumoși copii. Sarah adoptă copiii grav bolnavi ai României, părăsiți de părinți și de sistem, iar noi o adoptăm pe Sarah Nicole Smith.

Ne-am propus ca 2022 să fie, pentru noi, anul în care Sarah va avea o casă, cu toate utilitățile de care au nevoie copiii speciali, cu suficient loc sa doarmă, să poate avea parte de activități de recreere, copii și ajutoare, cu spațiu de învățare și cu o curte în care ei să se joace în siguranță.

Ne-am propus sa construim împreuna, acel loc în care Sarah să poată aduna copii pe care nu-i vrea nimeni.

Pentru ca Sarah să poată salva toți copilașii care ajung la ea, avem nevoie de o casă mare, un centru multifunctional destinat îngrijirii acestor copii, consilierii psihologice a acestora și activități care să-i integreze în societate. Ne-am propus să construim un centru în care să-i poată îngriji pe cei în scaune rulante, pe cei care se hrănesc cu sonda sau pe cei care se nasc cu gură de lup. Pentru asta este nevoie de un loc în care Sarah și voluntarii Fundației să se concentreze în siguranță pe sănătatea, integrarea în societate și fericirea acestor copii.

Este cea mai mare provocare a Fundației Zurli. 

Pe Sarah nu o mână în lupta ei pentru salvarea lor instinctul de mamă. Pe Sarah o împinge înainte instinctul de OM!

„Îmi doresc ca toți copiii care ajung la mine să fie fericiți, cu toate problemele lor de sănătate, atâta timp cât Dumnezeu îi ține în viață!”. - Sarah Nicole Smith.

Sarah face tot ce poate pentru ei. Și noi putem face enorm! Pentru cei 8 copii pe care îi are acum în grijă și pentru alții care au nevoie de forța ei, noi împreună putem să construim o casă!

Începem cu emoții mari proiectul, dar știm că nu suntem singurai și că împreună putem să construim cea mai frumoasă și bună casă pentru Sarah, în care copiii salvați de ea să se simtă ACASĂ!

CUM POȚI DONA?

  1. GALANTOM, direct cu cardul, accesând link-ul de aici - https://nouageneratie.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=21264
  2. DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

    Benficiar: Fundatia Noua Generatie (Fundația Zurli )

Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie O casă pentru Sarah și copiii ei

  1. DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie O casă pentru Sarah și copiii fără casă
  2. DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.rodatele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro. 

Sarah face tot ce poate pentru copiii bolnavi și abandonați. Noi putem să le facem o casă.

 

CUM POȚI DONA?

1. DONEAZĂ PE GALANTOM, direct cu cardul, accesând link-ul de aici - https://nouageneratie.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=21264&GV=new-ms

2. DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Noua Generatie (Fundația Zurli )

  • Cont LEI: RO70INGB0000999906701090
  • Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie O casă pentru Sarah și copiii ei

3. DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie O casă pentru Sarah și copiii ei.

4. DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro.

Sarah face tot ce poate pentru copiii bolnavi și abandonați. Noi putem să le facem o casă.

doneaza

Citeste articolele campaniei "O casă pentru Sarah și copiii ei - construim împreună!"