fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Învățătoarea Anului 2024

Mirela Retegan și Fundația Zurli caută pentru al 8-lea an Învățătoarea Anului 2024

 

Mirela Retegan și Fundația Zurli sunt din nou pe urmele pamenilor dedicați din spatele catedrei pentru a descoperi InÎnvățătoarea Anului 2024. De-a lungul a șapte ani, am fost martorii unor povești educaționale extraordinare și, pentru al optulea an consecutiv, ne aventurăm să căutăm acele suflete pasionate care transformă sălile de clasă în adevărate sanctuare ale cunoașterii.

Indiferent că sunt parte din sistemul public sau privat, fie că vin de la sat sau din tumultuoasele orașe, orice învățător sau învățătoare, educator sau educatoare are șansa să fie recunoscut pentru devotamentul său în predarea și îndrumarea copiilor noștri.

Părinții din toată țara sunt invitați să propună eroii educației prin intermediul platformei online, www.invatatoareaanului.ro. În cadrul formularelor, îi încurajăm să împărtășească povestea specială a învățătorului sau învățătoarei propuse: cum își impresionează elevii, ce strategii folosește pentru a menține coeziunea în clasă și pentru a ajunge la fiecare micuț în parte, ce momente speciale sau activități a implementat pentru a inspira și educa. 

Fundația Zurli își propune să scoată în evidență acei pionieri ai educației care aduc cu ei nu doar cunoașterea, ci și compasiunea și devotamentul în fiecare zi petrecută în sala de clasă. Este estențial să ne arătăm aprecierea pentru eforturile titanice ale învățătorilor și educatorilor din România, indiferent de resursele limitate sau de provocările cu care se confruntă.

Inițiată de Mirela Retegan în 2016 și sprijinită de Fundația Zurli, Campania Învățătoarea Anului își propune să găsească acele voci care pot transforma lumea printr-o educație de calitate și cu inimă.

Ca și în anii precedenți, Mirela Retegan – președintele Fundației Zurli, îi învită pe toți educatorii și învățătorii să scrie o scrisoare de apreciere pentru fiecare copil din clasa lor. Nimic nu este mai valoros pentru un mic elev decât să știe că este văzut și apreciat în drumul său spre cunoaștere și creștere personală.

Propunerile pot fi trimise online până pe 4 iunie 2024, prin intermediul platformei www.invatatoareaanului.ro. Câștigătorul sau câștigătorea titlului va fi anunțat pe 05 iunie. 

Campania Învățătoarea Anului este o inițiativă a Mirelei Retegan, președinta Fundației Zurli, cunoscută ca fiind fondatoarea brandului Zurli, personalitate radio și jurnalistă cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul social și umanitar. 

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti