fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

NU SUNTEM PĂRINȚI PERFECȚI O altfel de conferință de parenting

Sunt Mirela Retegan și te aștept pe 15 mai la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, la conferința “Nu sunt un părinte perfect”. O să trăiești o super experiență, e Ziua Internațională a Familiei. 

Hai să ne relaxăm și să acceptăm că suntem cei mai buni părinți pentru copiii noștri, chiar dacă nu suntem niște părinți perfecți!

Iar prezența ta acolo, prin donația pe care o vei face, va ajuta campania “Mesaje de iubire pentru copiii cu branule”. Crede-mă, va fi foarte important gestul tău pentru copii, părinți și cadre medicale care au în fiecare zi nevoie de o doză de bucurie., spune Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli

Mirela visează să facă asta de 10 ani. 

Simt că este cel mai bun moment în care am putere, am energie, am resurse și am lângă mine oameni foarte dragi și foarte importanți care să mă susțină să construim la nivel național prima campanie în care, zi de zi, în secțiile de oncopediatrie să se ridice puțin nivelul de speranță al copiilor și părinților care sunt acolo.

În fiecare zi, în secțiile de oncopediatrie o să aibă o surpriză pregătită de noi pentru ca ei să aibă un motiv să aștepte ziua de mâine și să se gândească: “Mâine ce mesaje de iubire primim? Astăzi cine vine la noi?” Într-o zi o să vină un clovn, într-o zi un magician, într-o altă zi un actor care le citește o poveste, în alte zile creăm happening-uri sau le trimitem cadouri.

Noi facem asta de câteva ori pe an, dar ce am înțeles eu de foarte mult timp: cancerul se trăiește în fiecare zi în secțiile de oncopediatrie, nu doar de Paște, de Crăciun, de 8 martie și de 1 iunie.

Conferința “Nu sunt un părinte perfect” a plecat de la ideea de a-i relaxa puțin pe părinții români, care trăiesc cu o anxietate foarte mare de a citi tot ce se scrie despre parenting, de a participa la toate cursurile posibile, de a asculta toate sfaturile, sunt cu căștile în urechi pe toate podcasturile. Sunt disperați să înmagazineze toate informațiile posibile pentru că își doresc să fie părinți perfecți.

Mirela va împărtăși, alături de Raluca, de Gaspar și de Bob, și de invitații care îi vor fi alături pe scenă, întâmplări din viața REALĂ de părinți.

De regulă, în societatea românească, părinții închid ușa și în spatele ei își scot tot, își sparg capetele, își pun copiii pe pereți, trăiesc un calvar foarte mulți. Pentru foarte mulți, mai ales părinți de adolescenți, este perioada de exorcizare, pentru că un copil poate să scoată din tine dracii despre care nici nu știai că sunt acolo.

Nu mai e loc de perfecțiune. Hai să ne relaxăm și să acceptăm că nu suntem părinți perfecți, dar suntem cei mai potriviți părinți ai copiilor noștri!

Merită să vii la conferința “Nu suntem părinți perfecți”, în primul rând pentru că o să ai o șansă extraordinară de a fi în același spațiu cu Bob Rădulescu, cu Raluca Anton, cu Gáspár György  și să îi vezi într-un fel extrem de onest de a vorbi și de a relaționa. Ceea ce se poate întâmpla între 4 oameni care sunt prieteni și care nu se tem să fie sinceri cu ceea ce trăiesc ei cu adevărat, nu se întâmplă foarte des.

Merită să vii la această conferință ca să te relaxezi tu ca părinte, să te bucuri de toată experiența asta și să simți că ai făcut ceva care contează pentru copiii și părinții care se află într-un moment foarte greu al vieții lor.

Toți părinții care astăzi sunt sănătoși, au un job, au niște copii fără probleme majore, trebuie să întindă mâna și să-i ajute să se ridice din genunchi pe părinții și pe copiii pe care viața i-a pus în acest moment acolo. Merită să vii aici pentru că nu știi niciodată încotro te duce viața și când ai nevoie ca altcineva aflat în situația ta să facă același lucru pentru tine.

REZERVĂ LOC PE ENTERTIX.RO

Conferința este un eveniment caritabil, parte a campaniei “Mesaje de Iubire”, pentru Copiii cu Branule, ediția a 3-a, inițiată de Mirela Retegan și organizată de Fundația Zurli.

Toate fondurile strânse în urma conferinței vor merge către organizarea unui program prin care copiii din secțiile de oncopediatrie au parte de câte o bucurie în fiecare zi.

Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!


doneaza

Multumim partenerilor strategici

Vezi si campaniile din anii precedenti